...een moment geduld...
Autotransport Amsterdam

Autotransport nodig in, vanuit of naar Amsterdam? ABC Berging verzorgt autotransport door heel Nederland. Heb je een auto die niet meer kan rijden of om welke reden dan ooknaar Amsterdam of vanuit Amsterdam naar elders vervoerd moet worden? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen autotransport vanuit Amsterdam en brengen de auto of halen de auto op in elke plaats in Nederland. Naast het transporteren van auto’s kun je ook een beroep op ons doen voor het transporteren van een motor of scooter.

Als autotransportbedrijf hebben we alle kennis en ervaring in huis om het autotransport goed en professioneel te verzorgen. We gaan zuinig om met de voertuigen van onze klanten. Bovendien werken we veilig en snel als het gaat om autotransport. Natuurlijk kunnen wij elke type auto transporteren. Dat doen we in Amsterdam, de regio rondom Amsterdam en verder in heel Nederland.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Autotransportbedrijf uit Amsterdam

Met meer dan 40 jaar ervaring in berging, pechhulp en autotransport kun je ervan op aan dat het transport van je auto professioneel én veilig gebeurt. Wij werken met chauffeurs die volop ervaring hebben met het transporteren van auto’s. Zij zijn vanzelfsprekend ook bekend met het vervoeren van elektrische auto’s, bestelbussen, caravans, campers, motoren en scooters.

Natuurlijk ontvang je van ons vooraf een duidelijke prijsopgave voor het autotransport dat wij voor je uitvoeren. Wij maken ons sterk voor scherpe tarieven, snelle service en een klantvriendelijke aanpak. Je voertuig is bij ons verzekerd wanneer deze op transport gaat. Als autotransportbedrijf werken we bovendien uitsluitend met modern, goed gekeurd materieel en gecertificeerde chauffeurs.

Is het autotransport planbaar?

Is het autotransport planbaar? Dan maken we vooraf duidelijke afspraken, zodat je steeds weet waar je aan toe bent. In de meeste gevallen spreken we af dat je voertuigen binnen drie werkdagen op de afgesproken bestemming aankomt. Met goed opgeleide chauffeurs en goed onderhouden wagens transporteren wij je voertuig van A naar B. Doordat wij beschikken over de benodigde ervaring en vergunningen verzekeren wij veilig transport. Je bepaalt als klant waar en wanneer wij de auto moeten ophalen en waar deze afgeleverd kan worden.

Natuurlijk kunnen we ook afspraken maken over het transporteren van je motor naar een andere bestemming of voor het transport van je scooter naar elders in Amsterdam, de regio Amsterdam of verder weg in Nederland. Als gerenommeerd bergingsbedrijf zijn we actief voor onder andere verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, dealers en andere bedrijven die behoefte hebben aan professioneel en betrouwbaar auto transport. Vanzelfsprekend doen ook particulieren een beroep op ons voor het transporteren van hun auto, motor of scooter.

Niet planbaar autotransport

Jaarlijks transporteren wij veel auto’s in Amsterdam en vanuit Amsterdam verder het land in. Behalve het planbare autotransport, zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor onverwachts, niet planbaar autotransport. Meestal is hiervan sprake als een auto, motor of scooter onverwachts stil komt te vallen. Of als er sprake is van een verkeersongeluk. Als autopech hulpverlener, bergingsbedrijf en takeldienst zijn wij in Amsterdam en de regio rond Amsterdam snel ter plaatse om gestrande automobilisten bij te staan.

Wij zijn daarvoor steeds 24/7 bereikbaar. Bovendien beschikken wij over een speciale sleepauto die geschikt is voor het wegslepen van auto’s uit parkeergarages. Vanzelfsprekend hebben onze medewerkers ook volop kennis en ervaring met het bieden van pechhulp aan en het transporteren van elektrische auto’s.

Het transporteren van auto’s is vakwerk

Natuurlijk, het lijkt eenvoudig om een auto van A naar B te transporteren, maar het vergt toch echt professionals om dit goed te doen. Je wilt immers niet dat je auto tijdens het autotransport van de autotransporter rolt, omdat de chauffeur de auto niet goed gezekerd heeft. Om die reden werken wij uitsluitend met ervaren chauffeurs, die bovendien regelmatig geschoold worden. Bijvoorbeeld op het gebied van veilig werken langs de weg.

Autotransport in goede handen

Autotransport is bij ABC Berging in goede handen. Wij zijn hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Wij verzorgen auto transport van verschillende soorten personenwagens. Wij werken vanuit Amsterdam en zijn ook in de regio rondom Amsterdam actief. Vanzelfsprekend kunnen we het transport van auto’s, maar ook caravans, campers, motoren en scooters, in heel Nederland verzorgen. We maken ons hard voor veilig vervoer, schadeloos transport, binnen de afgesproken planning.

Wij beschikken over moderne, goed uitgeruste auto transporters, die geschikt zijn voor vrijwel elk autotransport. Bovendien werken we met professionele, betrokken medewerkers, met de juiste kennis en deskundig inzicht. Zij zijn opgeleid en ervaren in autotransport en beschikken over voldoende kennis en kunde om ook in de uitdagende omstandigheden autotransport efficiënt uit te voeren. Met hun professionele blik bekijken zij per geval welk materieel ingezet moet worden om je voertuig van A naar B te transporteren. Kortom, je auto is in goede handen en wordt gegarandeerd veilig en verzekerd getransporteerd.

Auto transport voor tal van opdrachtgevers

Het komt dagelijks voor dat wij voor autotransport ingeschakeld worden om een auto ergens in Amsterdam en verder in Nederland op te halen. Wij voeren het transport van auto’s uit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We halen de voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd op de afgesproken plek af. In tal van situaties kan het autotransport door ABC Berging uitkomst bieden.

Een auto van thuis naar een garage? Een oldtimer naar een filmset? Auto’s van dealers en verhuurbedrijven van de ene naar de andere locatie? Het kan allemaal! We transporteren vanzelfsprekend ook niet-rijdende voertuigen. Natuurlijk kun je ook een beroep op ons doen voor het autotransport van motoren en scooters.

24/7 Bereikbaar voor autotransport

Voor transport van auto’s staan wij 24/7 paraat. We weten immers dat niet alle transport van auto’s planbaar is. Natuurlijk hebben we oog voor het veilig en schadeloos vervoeren van je auto, maar we hebben ook oog voor jou. Wij streven er dagelijks naar om auto’s, maar ook motoren en scooters, snel, flexibel en zorgvuldig te transporteren naar elke gewenste bestemming in Nederland.

Met het oog daarop investeren wij veel tijd en aandacht in ons netwerk van samenwerkende partners op het gebied van auto transport. We hechten veel waarde aan een persoonlijke, klantgerichte manier van werken, snelle reactietijd en betrokken medewerkers. Dit betekent ook dat we je graag zo compleet mogelijk ontzorgen als we jouw auto voor je mogen transporteren.

Veel gestelde vragen over autotransport
Wordt het transport van mijn voertuig altijd door ABC uitgevoerd?

Het kan zijn dat uw verzekering bepaald dat het doortransport van uw voertuig wordt uitgevoerd door een andere partij, ook werken wij samen met andere vervoersbedrijven uit het hele land.

Is mijn voertuig verzekerd tijdens het transport?

Ten alle tijden is uw voertuig verzekerd dus ook tijdens het transport

Wat is het verschil tussen niet planbaar transport en planbaar transport?

Niet planbaar transport

Wilt u dat wij uw voertuig direct transporteren? Dan noemen wij dat een niet planbaar transport en dan zullen wij net als bij een pech of schade melding direct proberen het transport uit te voeren.

Planbaar transport

Een planbaar transport zal binnen 3 werkdagen worden uitgevoerd tenzij anders besproken .

Wat zijn de kost het transporteren van mijn voertuig?

De kosten voor het transport is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Rolt uw voertuig ?
 • Staat het voertuig op een terrein dat vrachtwagen toegankelijk is?
 • Moet het transport per direct uitgevoerd worden of kan het op een willekeurig moment?
 • Betreft het een of meerdere voertuigen?
Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*