...een moment geduld...
Autoberging Amsterdam

Autoberging nodig in Amsterdam of omstreken? ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Onze bergers staan dag en nacht paraat om jouw auto te bergen. We beschikken daarvoor over een eigen takeldienst en diverse sleepauto’s. We beschikken zelfs over een speciale sleepauto die geschikt is voor parkeergarages. En natuurlijk zijn we thuis in elektrische auto’s. Autoberging verzorgen we als autoberging- en takelbedrijf al ruim 40 jaar. We weten daarom waar het op aankomt: snel, vakkundig en veilig werken.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Bergingsbedrijf Amsterdam

Natuurlijk, niemand gaat de weg op met het idee een bergingsbedrijf nodig te hebben. Maar als het dan onverwachts zo is, is het fijn dat je kunt vertrouwen op de bergers en takeldienst van ABC Berging in Amsterdam. Er kunnen tal van oorzaken zijn waardoor je onverwachts langs de kant van de weg komt te staan of in een parkeergarage strandt. Denk aan een technisch probleem, een lekke band of lege accu, kapotte uitlaat pijp of koelvloeistof lekkage.

Het komt ook voor dat we auto’s bergen, die zijn betrokken bij een ongeval. Als je onverwachts met pech of schade stil komt te staan in Amsterdam of de regio rond Amsterdam, dan kun je een beroep doen op de professionele bergers van ABC Berging. Zij staan klaar om snel hulp te verlenen.

Professionele autoberging in Amsterdam

Natuurlijk kun je ABC Berging inschakelen voor de berging van je auto, maar we bergen bijvoorbeeld ook scooters, motoren en bestelwagens. Door onze snelle service en vakkundige aanpak van elke bergingsklus zijn we een graag geziene partner van verzekeraars. Is pechhulp opgenomen in je verzekering en je strandt in Amsterdam? Dan is de kans groot dat wij je mogen helpen. We zijn hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Natuurlijk kun je ook als particulier een beroep op onze berging- en takeldienst doen.

We zijn actief in Amsterdam en de regio rondom de hoofdstad. We hebben zelfs een speciale sleepauto die geschikt is voor het wegslepen van auto’s uit parkeergarages. De regio rondom Amsterdam beslaat het gebied tussen Hoofddorp en Monnickendam en tussen Haarlem, Zaandam, Wormerveer en Bijlmermeer. Sta je in deze regio onverwachts met pech of schade langs de weg? Onze bergers staan 24/7 klaar om de autoberging snel, vakkundig en veilig voor je verzorgen.

Snel, vakkundig en veilig bergen van auto’s

Bij het bergen van auto’s komt het aan op snel, vakkundig en veilig handelen. Zodra je hulpvraag bij ons binnenkomt, schieten we je daarom zo snel mogelijk te hulp. We staan dag en nacht paraat voor autoberging en takeldiensten. Eenmaal ter plaatse hebben we nadrukkelijk oog voor jou en de eventuele passagiers. We zijn betrokken en weten hoe vervelend deze situatie voor je is. Zo snel als mogelijk beoordelen we de situatie vakkundig.

Sta je veilig? Zo niet, dan halen we je uiteraard zo snel mogelijk van de weg. Als een kleine reparatie of noodoplossing ter plaatse mogelijk is, kiezen we daarvoor. Je kunt dan zelf je weg vervolgen en naar een garage naar keuze gaan.

Onze bergers: Professioneel en goed opgeleid

Onze bergers zijn dermate vakkundig dat zij dit snel en goed kunnen beoordelen en desgewenst zelf ter plaatse kunnen regelen. Het zijn aanpakkers, dat is duidelijk. Ze beschikken bovendien over moderne, goed uitgeruste serviceauto’s en bergingsvoertuigen en zijn getraind om snel te handelen.

Vanzelfsprekend houden zij ook hun ogen op de weg en proberen zij de hinder voor de andere weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Is reparatie ter plekke niet mogelijk, dan zetten wij alles op alles om de auto zo snel mogelijk te bergen. Onze mensen werken altijd veilig en alert en voeren de autoberging snel en vakkundig uit.

Bergingsauto met kraan

De Amsterdamse Bergings Combinatie is trotse bezitter van een bergingsauto met kraan. In Amsterdam kan een bergingsauto met kraan handig zijn voor het verplaatsen van voertuigen die vastzitten in smalle steegjes of beperkte ruimtes. Het kan ook worden gebruikt om voertuigen op te tillen en te verplaatsen die betrokken zijn geweest bij een ongeval of die om een andere reden niet meer kunnen rijden. De kraan op de bergingsauto kan helpen om schade te voorkomen door het voertuig op te tillen en te verplaatsen zonder dat het hoeft te worden geduwd of getrokken.

De bergingsauto met kraan kan ook worden gebruikt om andere zware voorwerpen te verplaatsen in Amsterdam, zoals bootjes, containers of bouwmateriaal. Het kan ook worden ingezet om verkeersproblemen te voorkomen door voertuigen op te tillen en weg te verplaatsen die de stroom van het verkeer in de stad verstoren.

Vakkundige afhandeling van autoberging

Op het gebied van autoberging zijn wij actief voor onder andere verzekeraars, dealer- en transportbedrijven, alarmcentrales en particulieren. Zij weten dat zij ons moeten contacteren voor snelle vakkundige berging en takeldiensten in Amsterdam en de regio rondom Amsterdam. In overleg met de opdrachtgever vervoeren wij de auto rechtstreeks naar een garage, schadeherstelbedrijf of dealerbedrijf. Indien gewenst kunnen we uw auto of elk ander soort voertuig ook transporteren naar een locatie elders in Nederland.

Veel gestelde vragen over autoberging
Heb ik altijd recht op een vervangauto?

Of u recht heeft op een vervangende auto om uw weg te kunnen vervolgen, is afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekeringspolis of het leasecontract. Daarin leest u of u wel of geen recht op vervangend vervoer heeft. Neem voor meer informatie contact op met uw verzekerings- of leasemaatschappij.

Als u recht heeft op een vervangauto

Wanneer u recht heeft op vervangend vervoer dan kunnen wij dit in de meeste gevallen voor u 

Mijn voertuig is total loss en rijp voor de sloop, kan ik afstand doen van mijn voertuig?

Wilt u dat ABC het regelt? Dan hebben wij een schriftelijke bevestiging en alle delen van het kentekenbewijs nodig.  Na ontvangst van alle papieren brengen heeft u verder geen omkijken meer naar uw voertuig en regelen wij voor u de vrijwaring.

Mijn auto staat bij het bergingsbedrijf, moet ik stallingskosten betalen?

De eerste drie stallingsdagen worden vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Na de eerste drie dagen bent u zelf verantwoordelijk voor de stallingskosten a € 25,- per dag exclusief BTW. 

Mag ik zelf de eindbestemming bepalen voor mijn voertuig?

In de meeste gevallen mag u zelf uitkiezen waar uw voertuig naartoe gebracht wordt. Mocht dit een lease auto of auto van de zaak zijn dan bepaald de lease maatschappij of het wagenpark beheerder waar uw auto hersteld zal worden

Heeft het bergen of transporteren van mijn voertuig invloed op mijn eigen risico? 

Berging en of transport hebben doorgaans géén invloed op uw no-claim of eigen risico. 

Wat zijn de kosten om mijn voertuig te laten bergen na een ongeval?

Als uw voertuig verzekerd is dan worden de kosten voor de berging na een ongeval en het transport vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

 

Wanneer wordt mijn voertuig getransporteerd?

Wij proberen uw voertuig mits het transport door abc uitgevoerd wordt binnen 3 werkdagen op locatie af te leveren.

Om het transport goed te laten verlopen, hebben wij de volledige adresgegevens nodig. 

Hoe kom ik thuis na een aanrijding?

Als uw voertuig niet ter plaatse kan worden gerepareerd dan zijn er meerdere mogelijkheden om thuis te komen. Afhankelijk van uw verzekering

 • U krijgt een huur- of leenauto bij de garage.
 • De autohulpdienst zet u thuis af of op een dichtstbijzijnde openbaar vervoer locatie mocht dit op onze route liggen
 • U krijgt een vervangauto of een taxi
Ik heb een aanrijding gehad op de snelweg, wat moet ik doen?

Als u bij een aanrijding op de snelweg betrokken bent geraakt, zorg dan eerst voor de veiligheid van uzelf en eventuele betrokkenen.

Zoek een veilige plek

Zoek een veilige plek, het liefst achter de vangrail. Indien de situatie het toelaat plaats een gevarendriehoek op 100 meter afstand achter uw voertuig, let ten allen tijde op uw eigen veiligheid en van de andere weggebruikers. 

Bel 112

bel met het alarmnummer 112. Het Landelijk Centraal Meldpunt van de gezamenlijke verzekeraars zal zorgen dat er een autohulpdienst wordt ingeschakeld.

Ik ben betrokken bij een aanrijding, wat moet ik doen?

Als u een aanrijding heeft gehad bel dan met uw verzekeraar, uw verzekering zal dan een bergingsbedrijf aansturen voor het afslepen van uw voertuig.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*