...een moment geduld...
Wagenpark van ABC berging en sleepdienst uit Amsterdam

Wil je jouw motor transporteren naar een garage of een willekeurig adres? ABC Berging brengt je motor zorgvuldig en vakkundig van A naar B. Met meer dan 40 jaar ervaring zorgen wij dat dit professioneel én veilig gebeurt. ABC Berging is een transportbedrijf dat met zijn tijd meegaat en kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Kenmerkend is onze hoge servicegraad en klantvriendelijkheid. We bieden altijd de service die je nodig hebt.

ABC Berging verzorgt motorvervoer snel en vakkundig in Nederland. Er is geen enkele plaats in Nederland waar we jouw motor niet kunnen bezorgen of afhalen. ABC Berging is jouw partner voor nationaal motortransport. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. En van en naar iedere bestemming binnen Nederland. Deur-tot-deur aflevering als je dat wenst.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Motortransport Nederland

Voor elk motortransport zijn we de ideale partner. Daarbij kun je denken aan motortransport bij de aankoop of verkoop van een of meerdere motoren. Ook verzorgen wij regelmatig motor transport als sprake is van onderhoud. Andere redenen voor motorvervoer zijn onder andere transport bij schade of reparatie. Ook staan wij paraat om je motor naar de keuring te brengen, dit zonder met je motor te rijden. Natuurlijk behoort ook het transport van een motor met zijspan, quad of trike tot de mogelijkheden. Wij leveren vanaf motorzaken ook bij particulieren af. Tevens kun je jouw motor bij ons stallen voor een korte of langere periode.

Motorvervoer eenvoudig regelen

Via ABC Berging kun je het motortransport eenvoudig regelen. Dankzij ons vakmanschap, goed onderhouden materiaal, perfect georganiseerde logistiek, zorgvuldige planning en ruime ervaring kan ABC Berging jouw motor probleemloos transporteren. Waar en wanneer je wilt en naar elke bestemming in Nederland. Wil je jouw motor ergens laten leveren of ophalen? Regel dit via ABC Berging en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het motortransport van jouw motor.

Gespecialiseerd in motor transport

Als je je motor moet transporteren, dan wil je dat natuurlijk laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Bij ABC Berging zit je goed. Wij zijn namelijk zijn ervaren in het transport van motoren. Wij hebben niet alleen de juiste kennis en expertise in huis, maar ook het materieel. Zo kunnen wij altijd het juiste vervoer inzetten voor jouw motor transport. Onze vakkundigheid in combinatie met de nodige ervaring die wij in huis hebben, draagt ertoe bij dat we het motortransport probleemloos voor je kunnen uitvoeren.

Motortransport na pechhulp of berging

ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Wij staan dag en nacht paraat om jouw motor te bergen. Voor het bergen van motoren, het verlenen van pechhulp en motortransport door heel Nederland beschikken we over een compleet wagenpark. Je hebt ons vast wel eens zien rijden: onze opvallend geel gekleurde wagens met blauwe letters ABC Berging vallen op in het straatbeeld. ABC Berging biedt je als extra service de mogelijkheid van een tijdelijke stalling van je motor. We beschikken daar over 4.000 m2 binnen- en buitenstalling met 24/7 professioneel cameratoezicht. Je kunt je motor daar tijdelijk stallen, bijvoorbeeld na pech of een ongeval. Daarna kunnen wij het motortransport voor je verzorgen naar elke locatie in Nederland.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*