...een moment geduld...
Pechhulp Amsterdam door ABC berging

Pechhulp nodig, omdat je pech onderweg hebt? In Amsterdam en de regio Amsterdam staat de Amsterdamse Bergins Combinatie 24/7 voor je paraat om je zo snel mogelijk te helpen. ABC berging biedt pechhulp aan iedereen die pech heeft. Dat betekent dus pechhulp zonder abonnement. Natuurlijk verlenen we pechhulp aan automobilisten met pech aan hun auto, en vanzelfsprekend ook aan elektrische auto’s. Maar heb je pech met je motor of scooter pech in Amsterdam en omstreken? Ook dan kun je een beroep doen op de pech hulpverlening van ABC berging uit Amsterdam.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pechhulp Nodig?

Pech onderweg is altijd vervelend. Dat weten wij als geen ander. Je wilt het liefst zo snel mogelijk geholpen worden als je pechhulp nodig hebt in Amsterdam. Ben je gestrand met je auto, motor of scooter? Dan kun je rekenen op de snelle pechhulp van ABC berging uit Amsterdam. We zijn daar volledig op uitgerust en beschikken zelfs over een speciale sleepauto die geschikt is voor parkeergarages. We bieden pechhulp zonder abonnement. Dat betekent dat we direct na de eerste melding van autopech voor je aan de slag gaan. We streven ernaar om zo snel als mogelijk pechhulp ter plaatse te verlenen.

Onze ervaren monteurs repareren je auto als dit mogelijk is. Daarbij kun je denken aan kleine reparaties of eventuele noodreparaties. We zetten alles op alles voor je, zodat je snel weer de weg op kunt, zonder al te veel onverwachte vertraging. Mocht je een idee hebben over de mogelijk oorzaak van de autopech of het mankement aan je motor of scooter, dan is het prettig dat je dit zo snel mogelijk bij ons meldt. Hoe beter je kunt omschrijven wat aard van het probleem is, hoe beter en sneller we je weer de weg op kunnen helpen.

Persoonlijk betrokken pechhulp verleners

Een technische mankement of ongeval komt altijd ongelegen. Wij adviseren je, om terwijl je op de auto pechhulp wacht, zorg te dragen voor je eigen veiligheid en die van de eventuele passagiers. Zorg bovendien dat je bereikbaar bent. Ga bij autopech indien mogelijk altijd achter de vangrail staan en/of zo ver mogelijk van de weg staan en houd je telefoon bij de hand.

Vaak levert pech aan je auto of pech met een motor of scooter de nodige stress, ergernis en soms zelfs boosheid op. Onze medewerkers hebben om die reden niet alleen oog voor het voertuig waarmee je gestrand bent, maar óók voor jou als chauffeur en de eventuele passagiers. We stellen je gerust en maken zo snel als mogelijk duidelijk wat voor je kunnen betekenen als je pech hebt in Amsterdam en of in de regio rondom de hoofdstad.

Pech met je eigen auto of die van iemand anders?

Pech met je eigen auto of die van iemand anders? Wij helpen je verder. Als autoberger en autopech hulpverlener zijn we actief in Amsterdam en omstreken. Natuurlijk verlenen we ook hulp als je pech hebt met je scooter of als je onverwachts met je motor met pech langs de kant van de weg komt te staan. Of in een parkeergarage. Daarvoor hebben zelfs een speciale kleine sleepwagen, die perfect kan manoeuvreren in de parkeergarages in Amsterdam en elders.

We weten dat pech onderweg altijd ongelegen komt en snelle hulp daarom heel belangrijk is. Dat laatste is ook belangrijk omdat pech met je auto soms tot gevaarlijke situaties kan leiden langs de weg. Zeker in Amsterdam en in de regio rondom Amsterdam, waar de wegen vaak erg vol zijn. Dat is niet alleen vervelend, maar soms zelfs ook onveilig. Het is daarom belangrijk om snel auto pechhulp in te schakelen. We staan paraat voor de hele regio in en om Amsterdam. Hierdoor kun je in deze regio vertrouwen op het voordeel van korte aanrijtijden als je pechhulp onderweg nodig hebt.

24/7 actief in Amsterdam

Bij pechhulp voor je auto komt het aan op snel reageren en snel, vakkundig en veilig werken. Dat geldt natuurlijk ook als je pech hebt aan je motor of onverwacht stilvalt met je scooter. ABC berging uit Amsterdam heeft jarenlange ervaring met pechhulp auto, pechhulp motor en pechhulp scooter. We weten wat belangrijk is. Natuurlijk kennen we Amsterdam op ons duimpjes. We zijn zo snel mogelijk bij je. Wij beschikken daarvoor over moderne serviceauto’s voor pechhulp, een sleepauto en een grote vrachtwagen.

Uniek is dat we ook in parkeergarages voor je aan de slag kunnen gaan. Onze pechhulp servicevoertuigen beschikken over een uitgebreid pakket aan gereedschappen voor alle merken auto’s, scooters en motoren. Niet alleen de techniek is bij ons in goede handen, ook onze ervaren pechhulp monteurs zijn qua kennis en vakmanschap volledig up to date. Zo hebben zij alles in huis om ook pechhulp te bieden aan elektrische auto’s.

Onze monteurs worden regelmatig geschoold en getraind, zowel technisch en vakinhoudelijk als op het gebied van veilig werken langs de weg. Zij hebben oog voor jou en de eventuele passagiers, maar ook voor de andere weggebruikers. Zo zullen we altijd proberen om de overlast voor anderen zoveel mogelijk te beperken. In de meeste gevallen van autopech kunnen we vaak direct helpen.

Autopechhulp zonder abonnement

Voor pechhulp van ABC berging uit Amsterdam is geen abonnement nodig. Je hoeft dus niet maandelijks te betalen voor onze pechhulp dienstverlening, waarvan je, als je mazzel hebt, vrijwel nooit gebruik zult maken. Als je regelmatig in Amsterdam of de regio Amsterdam bent is het natuurlijk wel goed om te weten dat wij 24/7 voor je klaar staan. Concreet betekent dit dat wij pechhulp verlenen in: Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Badhoevedorp, Bijlmermeer, Diemen, Duivendrecht, Haarlem, Hoofddorp, Landsmeer, Monnickendam, Nieuw Sloten, Schiphol, Wormerveer en Zaandam.

We helpen je zonder enige verplichting. Als particulier betaal je eenvoudig een vast bedrag per opdracht. Behalve particulieren worden we ook veel ingeschakeld voor verzekeraars, verzekeringsmaatschappijen, wegbeheerders en de politie.

Autoberging in Amsterdam

Onze naam zegt het al. Als Amsterdamse Bergings Combinatie werken we tevens als berging- en takelbedrijf in Amsterdam en de regio rondom Amsterdam. Bij de meeste pechgevallen kunnen onze pechhulp monteurs de pech oorzaak direct verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan starthulp verlenen of de portieren openmaken omdat de autosleutels binnen liggen. Mochten we je auto, motor of scooter onverhoopt niet direct ter plaatse kunnen repareren, dan kunnen deze bergen en naar een garage of dealer brengen. We kunnen zelfs zorgdragen voor het transport ervan in heel Nederland.

Veel gestelde vragen over Pechhulp in de regio Amsterdam
Ik heb pech onderweg, wat moet ik doen?

Pech komt altijd onverwacht. Ga daarom altijd voorbereid op weg.

 • Bel ABC:020-6146969 , wij zijn 24/7 bereikbaar.
 • Zet het telefoonnummer van uw pechhulpverlener in het adresboek van uw mobiele telefoon.
 • Zorg dat u onderweg een opgeladen mobiele telefoon bij u heeft met voldoende beltegoed.
Hoe snel is ABC bij pech ter plaatse?

Afhankelijk van het tijdstip en uw locatie zijn wij gemiddeld binnen 45 minuten op locatie, mocht u vragen hebben zijn wij 24/7 bereikbaar!

Wie kan ik bij pech bellen?

Heeft u pech onderweg? Dan kunt u een pechhulpverlener inschakelen. Soms kunt u via uw autodealer, het automerk of de leasemaatschappij pechhulp krijgen.
ABC is een officiële pechhulpverlener die u zonder abonnement of lidmaatschap kunt inschakelen voor hulp bij autopech. Bel ABC: 020-6146969 , wij zijn 24/7 bereikbaar.

Kan ABC mijn voertuig repareren?

Bij de meeste pechgevallen kunnen wij de pech oorzaak verhelpen. Denk hierbij aan: Band wisselen / Proppen, Uw voertuig starten bij een lege accu of uw auto openmaken als u de sleutels in het voertuig heeft laten liggen.

Wij doen ten alle tijden altijd ons uiterste best om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. De reparatie kan ook een noodreparatie zijn. bij een noodreparatie moet u ZSM naar uw garage / dealer rijden.

Welke gegevens moet ik doorgeven als ik met de pechhulpverlener bel?

Als u met uw pechhulpverlener belt, hebben zij het kenteken van de auto en de exacte locatie nodig. Geef door ter hoogte van welk huisnummer in welke straat uw auto staat. Of geef andere kenmerken door, zoals een hectometerpaal nummer, de gps-locatie of visuele herkenningspunten.

Pech langs de snelweg, wat moet ik doen?

Heeft u autopech op de snelweg? Het eerste dat u moet doen is zorgen voor uw eigen veiligheid!

 • Neem  uw mobiele telefoon mee en verlaat direct uw auto, zoek een veilige plek, achter de vangrails.
 • Trek een veiligheidshesje aan.
 • Heeft u een gevarendriehoek? Plaats die dan ongeveer 100 meter achter uw auto, zodat u andere weggebruikers kunt waarschuwen.
 • Zorg dat u weet waar u zich bevindt, kijk op de dichtstbijzijnde hectometerpaal 
 • Vindt u de situatie onveilig bel direct met 112.

In opdracht van Rijkswaterstaat wordt uw auto kosteloos naar een veilige locatie gesleept.

Uitleg van een hectometerpaal
 1. Het wegnummer, bijvoorbeeld A10.
 2. De richting, Links of Rechts.
 3. De hectometeraanduiding.
 4. Extra aanduiding in de vorm van een zwarte letter (a t/m z) op een gele ondergrond. De letter a staat bijvoorbeeld voor Afrit van de hoofdrijbaan Rechts.

Hectometerpaal uitgelegd

Kan ik zelf bepalen naar welke locatie mijn voertuig gebracht wordt?

In de meeste gevallen mag u zelf uitkiezen waar uw voertuig naartoe gebracht wordt. Mocht dit een merkgarantie of lease voertuig zijn dan gaat het voertuig in de meeste gevallen naar de dichtstbijzijnde merkdealer

Mijn voertuig kan niet worden gerepareerd, hoe kom ik thuis?

Als uw voertuig niet meteen kan worden gerepareerd dan zijn er meerdere mogelijkheden om thuis te komen. Afhankelijk van uw verzekering

 • U krijgt een huur- of leenauto bij de garage.
 • De autohulpdienst zet u thuis af of op een dichtstbijzijnde openbaarvervoerlocatie mocht dit op onze route liggen
 • U krijgt een vervangauto of een taxi
Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Korte toelichting*