...een moment geduld...
Abc berging auto sleepdienst Amsterdam

Sleepdienst nodig in Amsterdam of omstreken? ABC Berging is de autosleepdienst van Amsterdam. We staan met onze sleepdienst dag en nacht klaar om jouw auto te weg te slepen. We beschikken daarvoor over diverse sleepauto’s. Speciaal is onze sleepauto die geschikt is voor parkeergarages. Hiermee kunnen we vrijwel overal in, om en rond manoeuvreren. Deze weegsleepdienst verzorgen we als Amsterdamse Bergings Combinatie al ruim 40 jaar. Daarbij is Amsterdam ons belangrijkste werkterrein en de regio rondom de hoofdstad.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

24/7 Sleepdienst Amsterdam

Slepen, bergen, takelen of afslepen; voor het wegslepen van auto’s bestaan opvallend veel woorden. Of je nu spreekt van wegsleepdienst, autosleepdienst, bergingsdienst of takeldienst; als ABC Berging staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. We streven ernaar je zo snel mogelijk te helpen.

Natuurlijk zijn we bereikbaar voor particulieren die een sleepdienst nodig hebben in Amsterdam of de regio rondom Amsterdam. Verder werken we onder andere voor verzekeraars en deurwaarders. Daarnaast voeren we de wegsleepverordeningen uit voor wegbeheerders, politie en gemeenten. Als een geparkeerde auto het verkeer blokkeert, een onveilige situatie veroorzaakt of op een verkeerde plek staat, dan kunnen wij het voertuig op verzoek wegslepen.

Sleepdienst nodig?

Er kunnen tal van reden zijn waardoor je onverwachts langs de kant van de weg komt te staan of in een parkeergarage strandt. Denk aan een technisch probleem, een lekke band of lege accu, kapotte uitlaatpijp of lekkende koelvloeistof. Als reparatie ter plaatse niet mogelijk is, moet je je auto laten wegslepen. Bijvoorbeeld naar een garage of iedere andere locatie waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Het komt ook voor dat we auto’s slepen, die zijn betrokken bij een ongeval. Als je onverwachts stil komt te staan in Amsterdam of de regio rond Amsterdam, dan kun je een beroep doen op de professionele auto sleepdienst van ABC Berging. Wij staan klaar om snel hulp te verlenen. Naast onze auto sleepdienst, bieden we natuurlijk ook sleepdiensten aan voor het wegslepen van elektrische auto’s, bestelbussen, caravans en campers.

Sleepdienst in Amsterdam en omstreken

Zoek je dus een sleepdienst in Amsterdam of in de regio rondom Amsterdam? Dan ben je bij de auto sleepdienst ABC Berging aan het juiste adres. Als dé auto sleepdienst van Amsterdam en omstreken bieden wij jaarlijks autohulp aan duizenden automobilisten met autopech of na een ongeval. De regio rondom Amsterdam beslaat het gebied tussen Hoofddorp en Monnickendam en tussen Haarlem, Zaandam, Wormerveer en Bijlmermeer.

Daarnaast maken wij het mogelijk voertuigen tijdelijk op ons wagenpark te stallen. Daarmee bieden we je in deze onverwachte situatie een veilige plek voor je voertuig. Pech op de weg is al vervelend genoeg. Het is dan fijn om te weten dat je voertuig in betrouwbare en professionele handen is.

Gespecialiseerd in parkeergarage

Als je een auto uit een parkeergarage gesleept moet worden, hebben wij de beschikking over een speciaal sleepvoertuig. Dit voertuig van ABC Berging kan elke parkeergarage in om een auto te bergen en weg te slepen. Eenmaal buiten wordt de auto op het laadplateau van een bergingswagen gereden om getransporteerd te kunnen worden naar de locatie van jouw voorkeur. Natuurlijk zijn we ook thuis in elektrische auto’s, caravan, campers en aanhangwagens.

Gerenommeerd en betrouwbaar

Natuurlijk, een sleepdienst heb je altijd op een onverwachts moment nodig. Niet je beste moment, dat begrijpen, want pech onderweg komt altijd ongelegen. Daarom zijn we betrokken en proberen we het onverwachts ongemak zo snel als mogelijk op te lossen. Door deze snelle service en vakkundige aanpak van elke wegsleepdienst zijn we een graag geziene partner van verzekeraars. Daarbij komt dat we al veertig jaar een gerenommeerd en betrouwbaar sleepdienst bedrijf zijn. We zijn hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Natuurlijk kun je ook als particulier een beroep doen op onze auto sleepdienst. Je auto wordt vervoerd en afgezet bij het adres naar van jouw keuze.

Mocht je verder van huis zijn, dan bestaat ook de mogelijkheid je auto tijdelijk te stallen op ons wagenpark. Op het moment dat je vervolgens afspraken hebt gemaakt met bijvoorbeeld je garage of dealer, dan maken we vervolgafspraken om het geheel netjes met je af te ronden. Ook gemeenten, deurwaarders, politie en wegbeheerders doen regelmatig een beroep op onze sleepdienst. Daarmee onderstrepen zij de professionaliteit van ons bergingsbedrijf en onze sleepdienst en daar zijn wij trots op.

Snel, vakkundig en veilig wegslepen van auto’s

Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij ABC Berging. Daarom is ons materieel voorzien van alle benodigde certificaten, die uitsluitend worden verkregen na strenge keuringen. Onze ervaren bergers zijn goed opgeleid en worden getraind in ‘Veilig werken langs de weg’. Het kan je zomaar overkomen, je auto raakt betrokken bij een aanrijding. Vanwege de veiligheid van jezelf en andere weggebruikers is het in veel gevallen verstandig om de auto te laten weg slepen. Je kunt dat regelen via ABC Berging.

Zodra je hulpvraag bij ons binnenkomt, komen we zo snel mogelijk naar je toe. We staan 24/7 paraat met onze wegsleepdienst. Eenmaal ter plaatse hebben we nadrukkelijk oog voor jou, de eventuele passagiers en mogelijk andere betrokkenen. Zo snel als mogelijk beoordelen we de situatie vakkundig. We vangen vervolgens onze werkzaamheden zo snel mogelijk aan.

De medewerkers van de sleepdienst zijn aanpakkers. Ze beschikken bovendien over moderne, goed uitgeruste serviceauto’s en bergingsvoertuigen en zijn getraind om snel te handelen. Vanzelfsprekend houden zij ook hun ogen op de weg en proberen zij de hinder voor de andere weggebruikers zoveel mogelijk te beperken. Wij werken altijd veilig en alert en voeren de wegsleepdienst snel en vakkundig voor je uit.

Auto Stalling in Amsterdam

ABC Berging biedt je als extra service de mogelijkheid van een tijdelijke stalling van je auto, bestelbus, caravan of camper. ABC Berging heeft een keurig afgesloten ruimte op een eigen afgesloten terrein, inclusief camerabewaking. Onze mogelijkheden zijn ruim opgezet.

We beschikken daar over 4.000 m2 binnen- en buitenstalling. Hier bieden we je een veilige, droge, vorstvrije en beveiligde stalling waar je auto tijdelijk gestald of door het jaar heen veilig opgeslagen kan worden. We hebben daar bovendien 24/7 professioneel cameratoezicht. Je kunt onze locatie gemakkelijk bereiken.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*