...een moment geduld...
Wagenpark van ABC berging en sleepdienst uit Amsterdam
Thuis in Amsterdam Amsterdamse Bergings Combinatie

ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Onze bergers staan dag en nacht paraat om jouw auto te bergen. Zij kennen de stad op hun duimpje. We beschikken over een eigen takeldienst en diverse sleepauto’s. We hebben zelfs een speciale sleepauto die geschikt is het manoeuvreren in parkeergarages. ABC Berging is sinds 1982 actief in de hoofdstad en regio rondom Amsterdam. Met meer dan 40 jaar ervaring op zak weten we waar het op aan komt bij het bergen, slepen en transporteren van auto’s: snel, vakkundig en veilig werken.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Amsterdamse Bergings Combinatie

ABC Berging is thuis in Amsterdam. In deze stad zijn we geworteld. We kennen de wegen en omwegen en zijn daardoor altijd snel ter plaatse. Als bergings- en pechhulp bedrijf zijn ook inzetbaar in de regio rondom Amsterdam. Concreet betekent dit dat wij 24/7 actief zijn in: Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Badhoevedorp, Bijlmermeer, Diemen, Duivendrecht, Haarlem, Hoofddorp, Landsmeer, Monnickendam, Nieuwe Sloten, Schiphol, Wormerveer en Zaandam. Natuurlijk zijn we niet alleen inzetbaar voor auto’s. Ook voor het bergen, slepen, transporteren en verlenen van pechhulp aan caravans, campers, motoren en scooters kun je een beroep op ons doen.

ABC berging: Professionele organisatie

Bij ons bergingsbedrijf werken we met een team specialisten. Onze monteurs worden regelmatig geschoold en getraind, zowel technisch en vakinhoudelijk als op het gebied van veilig werken langs de weg. Ook zijn zij volledig thuis in de techniek van elektrische voertuigen. Zij maken het verschil doordat ze nadrukkelijk ook oog hebben voor jou, de eventuele passagiers en de andere weggebruikers. Of het nu gaat om autoberging, pechhulp of onze sleepdienst, we streven er steevast naar om de overlast voor anderen zoveel mogelijk te beperken.

Uitgebreid wagenpark

Voor het bergen van auto’s, het verlenen van pechhulp en autotransport door heel Nederland beschikken we over een compleet wagenpark. Naast compleet uitgeruste serviceauto’s voor snelle pechhulp ter plaatse, hebben we onder andere sleepauto’s en vrachtwagens. Je hebt ons vast wel eens zien rijden: onze opvallend geel gekleurde wagens met blauwe letters ABC Berging vallen op in het straatbeeld.

Professionele autoberging in Amsterdam

Onze bergers staan 24/7 klaar om de berging snel, vakkundig en veilig voor je verzorgen. Door onze snelle service en vakkundige aanpak van elke bergingsklus zijn we een graag geziene partner van verzekeraars. Natuurlijk kun je ook als particulier een beroep op onze berging- en takeldienst doen. We zijn actief in Amsterdam en de regio rondom de hoofdstad. We hebben zelfs een speciale sleepauto die geschikt is voor het wegslepen van auto’s uit parkeergarages.

Autopechhulp, ook zonder abonnement

Pech met je eigen auto of die van iemand anders? ABC Autoberging helpt je verder. Als autoberger en autopech hulpverlener zijn we actief in Amsterdam en omstreken. Natuurlijk verlenen we ook hulp als je pech hebt met je scooter of als je onverwachts met je motor met pech langs de kant van de weg komt te staan. We helpen je zonder enige verplichting. Als particulier betaal je eenvoudig een vast bedrag per opdracht. Behalve particulieren worden we ook veel ingeschakeld voor verzekeraars, verzekeringsmaatschappijen, wegbeheerders en de politie.

Planbaar en niet planbaar autotransport

Jaarlijks transporteren wij veel auto’s. Met autotransport zijn we in heel Nederland actief. Wij voeren het transport van auto’s uit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We halen de voertuigen op en leveren ze binnen de afgesproken tijd op de afgesproken plek af. In tal van situaties biedt het professionele autotransport door ABC Berging uitkomst.

Sleepdienst regio Amsterdam

ABC Berging heeft een eigen sleepdienst waarmee wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. We streven ernaar je zo snel mogelijk te helpen. Natuurlijk zijn we bereikbaar voor particulieren die een sleepdienst nodig hebben in Amsterdam of de regio rondom Amsterdam. Verder werken we onder andere voor verzekeraars en deurwaarders. Daarnaast voeren we de wegsleepverordeningen uit voor wegbeheerders, politie en gemeenten.

Stalling in Amsterdam

ABC Berging biedt je als extra service de mogelijkheid van een tijdelijke stalling van je auto, bestelbus, caravan of camper. We beschikken daar over 4.000 m2 binnen- en buitenstalling met 24/7 professioneel cameratoezicht.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*