...een moment geduld...
abc berging dat is de Amsterdamse Bergings Combinatie
Amsterdamse Bergings Combinatie Het bergingsbedrijf van Amsterdam

De Hooikammer Groep heeft de Amsterdamse Bergings Combinatie (ABC berging) van oprichter André Bronkhorst overgenomen. De overname is met ingang van de maand mei 2022 volledig afgerond. Dat melden beide bedrijven. Alle activiteiten van ABC berging worden voortgezet en de nauwe samenwerking met bergingsbedrijf van der Eng uit Heemskerk blijft in tact. Ook de bestaande medewerkers en het wagenpark zijn geheel overgenomen. De werkzaamheden worden voortgezet onder de huidige naam: Amsterdamse Bergings Combinatie.

De Hooikammer Groep verzorgt onder meer autoberging-, incasso- en recherchediensten voor verzekeraars, particulieren en dealer- en transportbedrijven door heel Europa. Van een regionaal bergingsbedrijf groeide Hooikammer Groep door de jaren heen uit tot een toonaangevende speler binnen de mobiliteitsbranche. Met meer dan 35 man personeel, een zeer breed aanbod aan diensten en een indrukwekkend wagenpark is het een grote organisatie geworden. Maar ondanks de groei van het bedrijf is het altijd een familiebedrijf gebleven, waar de lijnen kort zijn, de benadering persoonlijk en de koffie voor iedereen klaarstaat.

“Door de samenwerking van de Hooikammer Groep met Bergingsbedrijf van der Eng wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd”, meldt ABC. Bergingsbedrijf Van der Eng voert al sinds 1975 alle bergingswerkzaamheden uit in de regio Heemskerk.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*