...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Amsterdam

Heb je pech in Amsterdam en pechhulp nodig? Voor pechhulp in Amsterdam ben je bij ABC Berging aan het juiste adres. ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Daarnaast heeft ABC Berging ook een sleepdienst in Amsterdam. Kortom, een sleepdienst of pechhulp nodig in Amsterdam? Bel dan met ABC Berging. De Amsterdamse Bergings Combinatie is hét bergingsbedrijf, autosleepbedrijf en/of takelbedrijf in Amsterdam. Wij staan 24/7 klaar voor je klaar.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pech in Amsterdam

Pech overkomt je en pechhulp plan je niet. Bij ABC Berging weten we dat. We staan daarom op elk moment van de dag voor je klaar om pechhulp te verlenen of onze sleepdienst voor je in te zetten. Als hét bergingsbedrijf van Amsterdam kennen we de weg op ons duimpje in de hoofdstad. We zijn daardoor heel snel bij je. Sta je met pech in een parkeergarage en heb je pechhulp nodig in Amsterdam? Dat treft! Als professionele berger beschikken we zelfs over een speciale sleepauto die geschikt is voor de parkeergarages in Amsterdam. We weten bovendien waar het op aankomt: snel, vakkundig en veilig werken.

24/7 pechhulp in Amsterdam

Ben je voor zaken in Amsterdam? Woon je in de hoofdstad of ben je op bezoek in Amsterdam? Misschien om te winkelen, theater te bezoeken of misschien stap je net van een rondvaartboot in Amsterdam. Of ben je betrokken bij een ongeval ergens onderweg in Amsterdam? Wat jouw situatie van autopech ook is, je wilt natuurlijk zo snel mogelijk en zonder gedoe geholpen worden. ABC Berging begrijpt dat. We bieden pechhulp in Amsterdam zonder abonnement. Ook voor een sleepdienst in Amsterdam kun je bij ons terecht. We staan 24/7 voor je klaar en streven ernaar om zo snel als mogelijk pechhulp te verlenen.

Pechhulp van ervaren monteurs

Als je gestrand bent in de straten, pleinen of parkeergarages van Amsterdam, repareren onze monteurs je auto als dit mogelijk is. Vanzelfsprekend weten zij ook alles van elektrische auto, scooters, motoren, campers en caravans. Want natuurlijk kun je ook daarmee Amsterdam bezoeken en ongewenst stil komen te staan. We zetten alles op alles voor je, zodat je snel weer in Amsterdam de weg op kunt, zonder al te veel onverwachte vertraging.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*