...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Diemen

Pech in Diemen? Dat valt even vies tegen. Pech hebben is nooit leuk en het liefst wil je zo snel mogelijk geholpen worden. ABC Berging begrijpt dat. Om die reden staan we 24/7 voor je klaar om pechhulp in Diemen te verlenen. Heb je een sleepdienst in Diemen nodig? Ook dan kun je ons bellen. We staan klaar voor Diemenaren en Diemenezen, maar eigenlijk natuurlijk voor iedereen die pechhulp nodig heeft in Diemen of een sleepdienst in Diemen wenst.

Diemen biedt een aantrekkelijke combinatie van wonen, werken, voorzieningen en een groot groengebied. Het ligt dicht bij Amsterdam, maar heeft toch een eigen dorpskarakter. Misschien dat daarom veel mensen naar Diemen toegaan.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

ABC Berging in Diemen

ABC Berging komt regelmatig in Diemen. Misschien herken je onze opvallend geel/witte wagens wel. Daarop staat in blauwe letters ABC Berging. In Diemen bieden we pechhulp. Maar je kunt ABC Berging ook vragen voor een sleepdienst in Diemen. Het belangrijkste is dat we 24/7 voor je klaar staan als je pech hebt in Diemen. We zorg ervoor dat je weer snel op weg bent. Daarbij voelen we ons persoonlijk betrokken. Wij hebben oog voor jou en de passagiers met wie je in Diemen bent.

Professionele pechhulp en sleepdienst in Diemen

ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. En hoewel Diemen een andere gemeente is, ligt Diemen wel in ons verzorgingsgebied voor pechhulp en sleepdienst. Ben je gestrand met je auto, motor, scooter of camper? Dan kun je rekenen op de snelle pechhulp van ABC Berging. We zijn daar volledig op uitgerust en beschikken zelfs over een speciale sleepauto die geschikt is voor parkeergarages. Ben je met je auto te water geraakt in Diemen of heb je de autopech dat je vaststaat op een steen? Dan beschikken we over een professionele kraan om je auto te bergen of te hijsen. Kortom, welke pechhulp in Diemen je ook nodig hebt, wij staan professioneel en betrokken voor je klaar.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*