...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Haarlem

Pechhulp nodig in Haarlem? Bel dan met ABC Berging uit Amsterdam. Als gespecialiseerde pechhulp verlener en sleepdienst bedrijf staan wij 24/7 paraat om je zo snel mogelijk weer de weg op te helpen in Haarlem. Haarlem is een veel te mooie stad om met pech stil te staan. Om die reden zijn we snel bij je, werken we veilig en efficiënt en zorgen we er met onze pechhulp voor dat je snel je weg kunt vervolgen in Haarlem.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pech in Haarlem?

Kenmerkend voor Haarlem zijn de drukke verkeersaders en natuurlijk komt pech vaak op een onverwachts moment en op vervelende plek. Je bent bijvoorbeeld onderweg en je strandt langs de A9. Of je wilt net vertrekken van een parkeerplaats in Haarlem en je ontdekt dat je accu leeg is of je autosleutel zoek. Ook erg is vaststaan in een parkeergarage. Wat jouw pech situatie ook is, het is goed te weten dat ABC Berging je steevast professioneel van dienst is. We verlenen pechhulp, verrichten noodreparaties en hebben een sleepdienst als reparatie ter plaatse in Haarlem niet mogelijk is.

Alles in huis voor pechhulp

ABC berging heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring opgebouwd met pechhulp verlening in Haarlem, Amsterdam en omstreken. We kennen de weg en de wegen. Om die reden beschikken we over een speciale sleepauto die uitstekend kan manoeuvreren in parkeergarages. Dus ook als je pech hebt in een parkeergarage in Haarlem, helpen we je uit de brand. Gelet op het waterrijke karakter van Haarlem beschikken we zelf over een bergingsvoertuig met een kraan. Daarmee kunnen we auto’s die te water raken bergen. Diezelfde bergingsauto zetten we in Haarlem als een automobilist de pech heeft vast te staan op een steen. De pechhulp verlening bestaat dan in eerste instantie uit het hijsen van de auto. Daarna kijken we uiteraard welke pechhulp er eventueel nog nodig is om snel je weg in Haarlem te kunnen vervolgen.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*