...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Hoofddorp

Hoofddorp is een drukbezochte plaats rond Amsterdam en Schiphol. Met zoveel verkeersbewegingen is het logisch dat ABC Berging regelmatig pechhulp verleent in Hoofddorp. ABC berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. Wie pech heeft in Hoofddorp kan natuurlijk een beroep op ons doen voor pechhulp en sleepdienst. We bieden pechhulp aan iedereen met pech aan bijvoorbeeld een auto of elektrische auto, maar ook bij pech met onder andere een motor, scooter of camper zijn wij bereikbaar voor pechhulp.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pech in Hoofddorp?

Helaas, je staat met pech in Hoofddorp. Wat vervelend! We begrijpen dat je zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Om die reden staan wij 24/7 voor je klaar om pechhulp te verlenen in Hoofddorp. Als Amsterdams bergings- en pechhulp bedrijf kennen we Hoofddorp en omgeving op ons duimpje. Ben je voor zaken in Hoofddorp en strand je langs de weg? Ging je gezellig winkelen in
Hoofddorp Winkelstad en start je auto of motor niet meer of ben je in het Stationsgebied van Hoofddorp. Wie of waar je ook bent in Hoofddorp, als je pech hebt, bel je naar ABC Berging en we komen zo snel mogelijk naar je toe.

Pechhulp in Hoofddorp of noodreparaties

Pech onderweg is altijd vervelend, óók in Hoofddorp. Je wilt het liefst zo snel mogelijk geholpen worden als je pechhulp nodig hebt in Hoofddorp. Ben je gestrand met je auto, motor of scooter? Dan kun je rekenen op onze snelle pechhulp. Onze ervaren monteurs repareren je auto als dit mogelijk is. Daarbij kun je denken aan kleine reparaties of eventuele noodreparaties, zoals het plaatsen van een reservewiel of het proppen van een band. We zetten alles op alles voor je, zodat je snel weer de weg op kunt in Hoofddorp.

Sleepdienst parkeergarage Hoofddorp

Kunnen we je auto niet ter plaatse in Hoofddorp repareren, dan we kunnen we bij pech in Hoofddorp ook onze sleepdienst inzetten. We beschikken zelfs over een speciale sleepauto die geschikt is voor pechhulp verlening in parkeergarages in en rond Hoofddorp.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*