...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Landsmeer

Of je nu 100 of 100.00 kilometer op de teller hebt autopech kan iedere automobilist overkomen. Wie je ook bent en in welke auto je ook rijdt, sta je met pech in Landsmeer, dan zijn we zo snel mogelijk bij je. ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam. We verlenen pechhulp en bieden een sleepdienst aan in de gemeenten rondom de hoofdstad. Doordat we zo dichtbij gevestigd zijn en alle dagen op de weg zitten, kunnen we je snel op weg helpen. Precies de pechhulp dus die je van professionele pechhulp verlener in Landsmeer mag verwachten.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pechhulp Aalsmeer

Als pechhulp verlener komen we overal; in de stad, dorpen, de snelwegen en doorgaande routes en natuurlijk in de fraaie buitengebieden rondom Amsterdam. Landsmeer is mooi vanwege de natuur, het landschap en het vele water. Logisch dat mensen hier met de auto of motor naartoe trekken om rust te zoeken, een duik te nemen of in de winter te genieten van schaatspret. Omdat autopech zich niet laat plannen en zich niet aan kantorenuren houdt, staan we dagelijks voor je klaar. Zelfs bij nacht en ontij rukken uit om pechhulp te verlenen als je pech hebt in Landsmeer.

Tevens professionele sleepdienst in Landsmeer

Landsmeer ligt in ons verzorgingsgebied voor pechhulp en sleepdienst. Ben je gestrand met je auto, motor, scooter of camper? Dan kun je rekenen op onze snelle en professionele pechhulp. Kunnen we je auto niet ter plaatse repareren of een noodoplossing bieden, dan hebben we een sleepdienst in ons dienstverleningspakket. Zelfs als je met je auto te water raakt in Landsmeer en zelf hulp nodig hebt, zijn we je van dienst. We hebben daarvoor een speciale kraanwagen waarmee je auto uit het water kunnen hijsen. Deze kraanwagen zetten we ook in als je in Landsmeer met je auto vaststaat op een steen. We hijsen je auto daarmee omhoog en kijken deze vervolgens grondig na. Professionele pechhulp verlening in Landsmeer betekent dat je veilig en in het volste vertrouwen weer terug de weg op kunt.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*