...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Nieuw Sloten

Nieuw Sloten is een wijk in Amsterdam Nieuw-West. Als bergingsbedrijf uit Amsterdam komen we daar regelmatig om pechhulp te verlenen aan automobilisten met autopech. ABC Berging verleent pechhulp aan onder andere auto’s, motoren, scooters en campers. Strand je in Nieuw Sloten en heb je pechhulp nodig? We zijn snel ter plaatse en bieden vakkundig en betrokken pechhulp. Ook als je pechhulp nodig hebt aan je elektrische auto in Nieuw Sloten kun je een beroep op ons doen voor pechhulp.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pech in Nieuw Sloten?

Sta je met pech bij het Belgiëplein in Nieuw Sloten? Ben je gestrand op de Plesmanlaan in Nieuw Sloten of start je auto niet aan de Sloterweg? Waar je ook staat met pech in Nieuw Sloten of waarvoor je ook pechhulp nodig hebt in Nieuw Sloten, ABC Berging is een authentiek Amsterdams bedrijf en daardoor snel bij je. We zijn al veertig jaar hét bergingsbedrijf van Amsterdam en weten daardoor elke straat, ieder plein en elke parkeergarage in Nieuw Sloten te vinden.

Snel ter plaatse in Nieuw Sloten

Heb je autopech en pechhulp nodig in Nieuw Sloten, bel dan direct met ABC Berging. Zorg dat je de locatie waar je met pech staat in Nieuw Sloten zo goed mogelijk aan ons doorgeeft. Heb je een idee van de oorzaak van de pech, meld dit dan. Als je wacht op onze pechhulp, let er dan dat jij en je eventuele passagiers veilig staan en blijf bereikbaar. We zijn gevestigd in Amsterdam en daardoor zeer snel bij je.

Pechhulp en sleepdienst in Nieuw Sloten

Pech is altijd vervelend, ook als je woont, werkt of op bezoek bent in Nieuw Sloten. Om die reden helpen we je graag zo snel weer op de weg in Nieuw Sloten. Behalve pechhulp kunnen we soms ook een noodreparatie uitvoeren. Dat doen we ook in Nieuw Sloten. Is bij jouw pech situatie niet direct pechhulp mogelijk, dan kan onze sleepdienst je verder helpen. Wat jouw pech ook is, we helpen je graag met professionele pechhulp en persoonlijke service.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*