...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Schiphol

Pechhulp nodig op Schiphol nadat je aankomt of iemand ophaalt op Schiphol? Pech is altijd vervelend, én zeker op Schiphol. Als je nu met pech op Schiphol staat, weet dan dat ABC Berging 24/7 bereikbaar is voor pechhulp op Schiphol. Als bergingsbedrijf van Amsterdam zijn we snel bij je op Schiphol om pechhulp te verlenen. We werken snel, veilig en professioneel.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

24/7 Pechhulp bij Schiphol

Je bent onderweg naar Schiphol en strandt met autopech langs de weg? Je bent geland op Schiphol en merkt op de parkeerplaats bij Schiphol dat je auto niet start? Je haalt iemand op Schiphol en ontdekt dat je pech hebt. Pech op Schiphol is extra vervelend vanwege de aankomst- en vertrektijden van de vliegtuigen. Vaak is haast geboden. Bij ABC Berging weten we dat. Als professioneel bergingsbedrijf zijn we vrijwel dagelijks actief op en rond Schiphol. Juist om die reden beschikken we over professioneel materieel én een sleepauto die speciaal ontwikkeld is voor bergingswerk, sleepdienst en pechhulp in de parkeergarages van Schiphol. Als wij je auto niet ter plaatse kunnen repareren, dan kunnen wij u met ons bergingsvoertuig je auto vervoeren naar een garage of dealer.

Pech op Schiphol

Als pechhulpverlener zijn we dagelijks actief op Schiphol. Veel voorkomende pech situaties op Schiphol zijn problemen met starten en/of een kapotte accu. Ook verlenen we regelmatig pechhulp op Schiphol vanwege een lekke band. Een kapotte dynamo komen we ook vaak tegen als we pechhulp verlenen op Schiphol. Verder rukken we af en toe naar Schiphol uit voor pechhulp vanwege een autosleutel die per ongeluk in de auto is blijven liggen of vanwege een kapotte koplamp. Welke pech je ook hebt op Schiphol, het komt altijd ongelegen. Om die reden staan we 24/7 voor je klaar.

Professioneel betrokken pechhulp

Pech op Schiphol is erg vervelend. We adviseren je om duidelijk te melden waar op Schiphol je staat en steeds goed bereikbaar te blijven. Pech met je auto of motor of scooter rond Schiphol zorgt voor de nodige stress. Onze medewerkers besteden daarom, als ze pechhulp verlenen op Schiphol, óók aandacht aan jou als chauffeur en aan de eventuele passagiers. We stellen je gerust en maken zo snel als mogelijk duidelijk wat voor je kunnen betekenen als je pechhulp nodig hebt op Schiphol.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*