...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Wormerveer

Of je nu een lekke band hebt in Wormerveer, een kapotte accu of autoverlichting of verkeerde brandstof getankt hebt in Wormerveer, ABC kijkt nergens meer van op. Als professioneel pechhulp bedrijf in en om Wormerveer weten we dat de meeste gevallen van pech terug te leiden zijn naar kleine oorzaken of onoplettendheid. Heet het niet daarom pech? Wij oordelen niet, maar handelen en liefst zo snel mogelijk. We staan 24/7 voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen in Wormerveer. Eén telefoontje en we komen direct voor je in actie als je pech hebt in Wormerveer.

Als professioneel pechhulp en sleepdienst bedrijf hebben we jarenlange kennis en kunde opgebouwd. We weten alles van auto’s, maar ook van motoren, scooters en campers, om nog eens wat vervoermiddelen te noemen waarmee je pech kunt hebben in Wormerveer.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pechhulp elektrische auto’s in Wormerveer

Ben je met een elektrische auto in Wormerveer? Dan is de kans op pech aanzienlijk kleiner, gewoon omdat een elektrische auto minder draaiende onderdelen heeft. Toch kan het gebeuren dat je pech hebt met je elektrische auto in Wormerveer. Weet dan dat onze monteurs ook geschoold zijn in pechhulp verlening aan elektrische auto’s.

Gestrand langs de N203

Je kunt pech hebben in Wormerveer zelf, maar natuurlijk als je onderweg bent van of naar Wormerveer. De provinciale weg 203 (N203) loopt van Wormerveer tot aan de provinciale weg 513 nabij Limmen. Sta je met pech onderweg en heb je pechhulp nodig, let dan op de groene hectometerpaaltjes. Bij pech onderweg bij Wormerveer kun je doorgeven bij welke hectometerpaal je staat. Zo kunnen onze pechhulp medewerkers je snel vinden.

Snel en veilig handelen

Als pechhulp bedrijf zijn we altijd zo snel mogelijk bij je. We verlenen pechhulp, verzorgen desgewenst een noodreparatie en kunnen indien onverhoopt noodzakelijk ook een sleepdienst bieden. Alle hulp in één hand, en dat zonder abonnement. Kortom pech in Wormerveer? Bel direct met ABC Berging!

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*