...een moment geduld...
Accu service en pechhulp Zaandam

Als je van de echte Hollandse glorie houdt, dan moet je in Zaandam zijn. Wij weten dat, en met ons heel veel andere mensen. Ben je met de auto, motor of camper op bezoek in Zaandam en heb je pech onderweg? Dat is vervelend oponthoud! Gelukkig staan wij 24/7 paraat om je met onze pechhulp verlening weer snel de weg te krijgen. Zelfs in het holst van de nacht. Als professioneel pechhulp en sleepdienst bedrijf hebben wij jarenlange ervaring met het professioneel en persoonlijk helpen van automobilisten. We weten waar het bij pechhulp op aan komt: snel, veilig en vakkundig werken.

ABC Berging is hét bergingsbedrijf van Amsterdam en omstreken. Met meer dan veertig jaar ervaring kennen we de weg. Sta je met pech in of rond Zaandam, neem dan direct contact met ons op. Wij werken zonder abonnement en helpen iedere automobilist die dringend pechhulp nodig heeft. Als je belt, zorg dan dat je goed weet waar je staat in Zaandam. Heb je een vermoeden van de oorzaak van het pechgeval in Zaandam? Geef dit dan ook door. Zo kunnen we heel gericht voor je uitrukken en zo snel mogelijk de juiste pechhulp verlenen in Zaandam.

Vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op middels de onderstaande gegevens.

Pechhulp bij de Zaanse Schans

Ook als je regelmatig in Zaandam komt, zoals onze pechhulp verleners, kijk je je ogen uit in Zaandam. De houten Zaanse huisjes en de mooie, houten gekleurde molens aan de Zaanse Schans vervelen nooit. Maar hoe mooi ook, daar met pech staan is vervelend. Door de pech vallen je plannen misschien in het water. Om die reden gaan we zo snel mogelijk met de pechhulp verlening aan de slag. Waar mogelijk doen we een noodreparatie. We zetten alles op alles om je na het tijdverlies door de autopech, zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarbij hebben we ook oog voor jou en je passagiers. We zorgen dat je veilig staat terwijl wij pechhulp verlenen en we brengen rust. Pech is vervelend, maar we geven je graag vertrouwen dat het met onze pechhulpverlening snel weer goed komt.

Copyright Amsterdamse Bergings Combinatie | Privacy Policy | Realisatie: [b]reik.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    Naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer

    Korte toelichting*